Welkom op de website van de wijkvereniging Delftlanden. Op deze website kunt u informatie vinden over deze prachtige wijk. Zo vindt u hier het laatste nieuws, de activiteitenkalender, foto's maar ook informatie als u geïnteresseerd bent om in onze mooie wijk te komen wonen. Heeft u vragen, suggesties of verzoeken, mail ons gerust of zoek ons op. U vindt de gegevens van de bestuursleden ook op deze site. Wist u trouwens dat u ons ook kunt volgen op Facebook en Twitter? Ik hoop u gauw te ontmoeten.

De voorzitter

Aankomende activiteiten
26 februari 2020 17:30-19:30 - Inloopbijeenkomst i.v.m. vervangen woongebouwen gezinslocatie
INFORMATIE